sunnuntai 25. toukokuuta 2014

+30 astetta

Helteet jatkuivat viikonloppuun asti! Ihanaa, ja nyt sää alkaa varmaan vähitellen viilenemään. Ei sekään huono juttu ole. Etenkin öisin saa nukuttua paremmin, kun on vähän viileämpää. Ja uskon, että viileys auttaa luontoakin "palautumaan" pakahduttavan kuumuuden jälkeen.


Lauantaina kävin Turussa ostamassa niitä herkkupähkinöitä ja katsomassa ihmisten kesämuotia ;) On kivaa, kun ihmiset ovat hyvällä tuulella ja nautiskelevat kesän alkua. Hyvä fiilis tarttuu itseenkin. Pidän itseäni syksy-ihmisenä, koska syksyn pimeys herättää luovuuteni aina uuteen kukoistukseen ja ihmiset jotenkin katoavat koloihinsa, turvallisiin ja lämpimiin maailmoihinsa. Kesällä kaikki ovat niin esillä, vapaina ja paljaina (kirjaimellisestikin). Yläasteelta lähtien kesät ovat aina merkinneet mulle kesätöitä, enkä aina ole odottanut niitä kauhean innolla, vaikka olen tietysti kiitollinen siitä, että töitä on löytynyt.

Tätä kesää odotan kuitenkin erityisellä innostuksella. Yksi syy on se, että mulla on ihana työpaikka, tai tarkemmin sanottuna työkokeilupaikka pienessä matkatoimistossa, jonne menen joka aamu hyvillä mielin. Toinen syy olkoon se, että tämä on ensimmäinen kesä omassa asunnossa <3 Ja muina syinä ovat ihanat tapahtumat, joita on luvassa, kuten juhannus ja tuparit. Tunnen, että tänä kesänä pystyn nauttimaan kesästä, koska mulla on aikaa siihen. Ja tänä vuonna aion päästä paikalle todistamaan, kun unikeonpäivänä unikeko saa kylmän aamuherätyksen! Aina, kun olen ollut Naantalissa, olen ollut töissä, kun se päivä on ollut. Tänä vuonna en ole :)


Parvekkeeltani aukeaa seesteinen metsänäkymä, not bad at all. Siellä kelpaa istuskella ja häärätä, kuten tein erään työpäivän jälkeen. Päätin istua alas ja lueskella lehtiä ilman mitään hoppua mihinkään.


Tänään ehdin kotiin aamulenkiltä juuri, kun alkoi sataa. Koko lenkin ajan odotin, milloin taivas repeää, koska se oli niin jumalattoman tumma. Vähän jyrähteli, mutta salamoita en nähnyt. Hyvä niin, koska en erityisemmin pidä ukkosesta. Mielikuvitukseni saa pallosalamat tulemaan ikkunoista sisään. Tiedän. Ne voivat tulla myös pistorasioista.


Tänään olen opiskellut personal trainer -asioita, sillä harjoitusasiakkaani odottavat ohjaustani. Se tulee olemaan mielenkiintoista ja varmasti innostavaa, toivottavasti molemmin puolin. Palkitsin itseni rankan itseopiskelupäivän jälkeen hauskalla Paul-elokuvalla ja nyt olen silmät ristissä, koska ei se tv tietenkään sammunut heti, kun leffa oli loppunut ;) Tänään pitää mennä aikaisemmin vaakatasoon, koska huomenna rakas äitini tulee luokseni yöksi ja meinaamme mennä myös Myllyyn. Viikosta tulee muutenkin aika ohjelmantäyteinen. Sitä odotellessa, vaikka tämän päivän tekemäni siskonmakkarakeiton voimin.


Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

T. Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti