tiistai 6. toukokuuta 2014

Sweet Home Sweet

Kaksi päivää ja muutamia tunteja olen siivonnut ja puhdistanut asuntoani, purkanut laatikoita ja järjestänyt tavarat oikeille paikoilleen. Eilen illalla päätin, että nyt laitan kaikki tavarat järjestykseen ja puoleen yöhön mennessä homma oli hoidettu. Töiden jälkeen pääsin siistiin kotiini. Tosin vielä puuttuu yksityiskohtia ja vähän isompikin yksityiskohta olkkarista, nimittäin sohva. Sen saan hommattua todennäköisesti vasta ensi viikolla, joten joudun katsomaan Euroviisujen finaalin lattiakatsomosta ;) Onneksi äiti osti sinne ihanan lämpöisen lilan maton <3


Ja minua odotti myös kesäkukkanen pöydällä, kiitos äiti <3 Yritän pitää sen hengissä :)





Tämän viikon aikana asennetaan lamput, mahdollisesti huomenna. Onneksi on ollut niin valoisaa ulkona ja eteisessä ja keittiössä on lamput jo valmiina, niin ei ole tarvinnut pilkkopimeässä hääriä. Olen ollut nyt täysin eristyksissä tietokoneesta, kun mulla ei ole nettiyhteyttä asunnossa vielä eikä puhelimeenikaan ole asennettu nettiä. Mutta ehkä tämä on tehnyt ihan hyvää. Onneksi on joitakin päiviä, kun pääsen käyttämään nettiä täällä isäni luona, niin saan hoidettua asioitani, myös niitä järkeviä, eikä vain facebook-juttuja ;)

Tänään illalla laitan verhot ikkunoihini ja kirjoitan runon luovan kirjoittamisen opintojani varten. Teen pikatreenin ja katsotaan saanko tänään ensimmäiset vieraani. Ainakin viikonlopuksi on luvassa laatuseuraa, kun Hupi-koira tulee luokseni <3 Nyt pitää antaa itselleen aikaa sopeutua uuteen kotiin ja nauttia tästä elämäntilanteesta.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

T. Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti