perjantai 2. toukokuuta 2014

Vapun viettoa ja avaimet uuteen asuntoon!

Tänään aamulla se sitten vihdoin koitti: Sain avaimet ensimmäiseen omaan vuokra-asuntooni!! <3 Valitettavasti tämä viikonloppu on todella kiireinen personal trainer -koulutuksen vuoksi, jota parhaillaan käyn, joten asunnon siivoaminen jää lauantai-illalle ja sunnuntai-aamuun. Sunnuntaina sitten rakas äitini tulee muuttokuormani kanssa ja järjestelemme huonekalut oikeisiin paikkoihin. Odotan jo innolla näkeväni asunnossa omat tavarani, mikä varmasti tekee olosta kotoisamman. Tänään näin asunnon ensimmäistä kertaa tyhjillään, sillä esittelyssä siellä oli sen hetken asukkaan tavarat. Ei onneksi tullut mitään ikäviä yllätyksiä vastaan, ei mitään jättireikiä seinissä tmv. Hyvillä mielin siis muuttamaan!

Vappu sujui rauhallisesti japanilaisen ruoan merkeissä. Sima oli oikeastaan ainoa perinteinen vappuun kuuluva makuelämys, muut olivat vähän erikoisempia herkkuja. Munkkeja en ole syönyt varmaankaan seitsemään vuoteen, niin kauan kuin minulla on ollut keliakia. Ehkä ensi vuonna koitan niitä itse paistella....


Kuvassa näkyy vappu-ateriaa, tosin perjantailta, koska lauantaina en tajunnut ottaa kuvia. Söimme susheja, mutta eri tekniikalla, jos niin voi sanoa. Jokainen otti merilevän palasen, laittoi siihen riisiä ja sitten sai koota siihen oman maun mukaan kaikkea, mitä pöydästä löytyi. Jessus, kun oli hyvää!! Jäin koukkuun graaviloheen :)


Tarjoiluun kuului myös paljon raikasta salaattia ja jälkiruoaksi oli vienettaa ja vesimelonin paloja.Tuli syötyä kunnolla, kun tuollaisia ruokia harvemmin saa. Ihan kivaa vaihtelua perunasalaatille ja ranskalaisille, mutta ehkä taas ensi vuonna jotain perinteisempää. Rakastan nimittäin perinteitä, etenkin niitä, mitkä on luotu jo lapsuudessa. Niillä on syvää tunnearvoa ja tulee vähän sitä fiilistä, mikä oli lapsena, kun esimerkiksi vappu lähestyi. Mutta välillä on kiva "päivittää" perinteitä ja sillä tavoin saada uusia fiiliksiä.


Nyt on hetkeksi juhlat juhlittu. Seuraavaksi on varmaan tuparit :D Niitä olen suunnitellut kesälle, varmaan vasta heinäkuulle, kun nyt on niin paljon kaikkea tekemistä, mm. juuri noita PT-asioita. Kirjoittelen niistä lisää myöhemmin. Nyt painun pehkuihin ja toivon saavani unta ja nukkuvani riittävästi, jotta aivoni ovat valmiita vastaanottamaan huomista informaatiota kestävyysurheilusta. Myös juoksutreenejä kuntotestauksen merkeissä on huomenna luvassa.

Vauhdikasta viikonloppua kaikille!

T. Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti