maanantai 25. elokuuta 2014

Lentävät ilman siipiä

Lentävät ilman siipiä
hiljaa kohti unelmia.
Voi kuolema luokse hiipiä
on haaveet enää palasia.

Jos ei koskaan ole rohkea
alkaa kaduttamaan.
Uskalla sateenkaarta koskea
älä jää odottamaan.

Aika on rajallista
kaikille yhtä arvokasta.

Palaset on koottava uudelleen
niin kauan kuin olet täällä.
Muistat viisaan ohjeita kuunnelleen
Ei ole väliä unelmien määrällä.

Löydä oma aarteesi
tee itsesi rikkaaksi.

Vaikka et olisikaan saanut parhaimpia mahdollisia lähtökohtia toteuttaa esimerkiksi jotain unelmaasi, älä koskaan luovuta. Sinnikäs ihminen välttää syvimmän itseinhon, hän on ainakin yrittänyt. Emme tarvitse siipiä lentääksemme, joskus myötätuuli riittää viemään meidät juuri oikeaan paikkaan. Onnen saavuttaminen on hidasta, mutta jokaiselle mahdollista. Silloin tällöin elät aikaa, jolloin onnellisuus tuntuu mahdottomalta tavoittaa. Keskity silloin olemaan vahva. Yritä olla kärsivällinen. Se ei koskaan katoa, mene pois, niin että ei tulisi takaisin.

Olen nyt onnellinen. Olen ollut aikaisemminkin, mutta nyt en yritä kieltää sitä. Olen pelännyt tuntea keveyttä, koska tiedän, että jossain vaiheessa askel muuttuu taas raskaaksi. Mutta nyt yritän olla pelkäämättä. Nautin siitä, että asiani ovat nyt mallillaan. Tiedän, että tulevaisuudessa joudun käsittelemään asioita, jotka olen jo jonkin aikaa työntänyt taakseni. Mutta kaikki ajallaan. Nyt haluan olla onnellinen.

En tiedä vielä, mikä on aarteeni ja mistä löydän sen. Onko se rakas ihminen vai jotakin muuta. Aika näyttää senkin, mutta pikkuhiljaa minun täytyy alkaa etsiä. Koska aika on rajallista, etkä koskaan tiedä, kuinka paljon sinulla on sitä vielä jäljellä. Jos tunnet, että sinua on siunattu monilla ihanilla asioilla ja ihmisillä elämässäsi, ne ovat luultavasti aarteita, jotka liian aikaisin poismenneet ovat jättäneet. Koskaan ei pitäisi lakata olemasta kiitollinen siitä, mitä meillä jo on.

1 kommentti: