sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Todellinen muusa(utuminen) vauhdissa

Älkää huoliko, olen edelleen yhtenä kolmiulotteisena kappaleena! Muusautumisella tarkoitan tässä lähinnä psyykkistä prosessia ainejärjestömme osaksi liukenemista, en fyysistä litistymistä. (Niille, jotka eivät tiedä, niin muusa tarkoittaa tässä yhteydessä Turun yliopiston kotimaisen kirjallisuuden ainejärjestöä). 3.-5.10 oli Turun kirja-ja ruokamessut, joissa vierailin kahtena päivänä, perjantaina ja lauantaina. Ostin sieltä kaikkia ihania muusa-juttuja Muusan omalta messupisteeltä <3 Olin molempina päivinä seuraamassa kiinnostavia seminaareja. Etenkin lauantain Kirja kaupan päälle -seminaari oli menestys ja ihan huikean innostava! Pidin siitä, että puhujilla oli pilkettä silmä kulmissa, mutta tietysti seminaarin teema, brändäys, tuli vahvasti esiin. Mukana oli mm. Heli Laaksonen, jonka murre oli mielenkiintoista kuultavaa :)


Kuvassa messuilta mukaan tarttunutta tavaraa. Muusa-kalenteri on todella kaunis, opiskelijoiden itse tekemä! Kuvista huomaa, että sen eteen on nähty vaivaa ja kaikki mallit ovat kauniita. Pidän satuteemasta, koska mikä sopisikaan sen paremmin kirjallisuuden opiskelijoille. Ostin myös pinssejä, joissa on tekstit Poetry is pop ja Saanko olla sun muusa? ja tietysti Muusa-haalarimerkin. Haalareita ei tosin vielä ole, mutta pian asia on korjattu! Kirjallisuuden opiskelijana vietin myös pelottavan paljon aikaa ruokamessuilla ja sieltä matkaan tarttuikin Suojärven Suklaatilan käsintehtyjä taivaallisia suklaita makuina mustikka, tyrni ja appelsiini. En osaa valita lempparia, koska kaikki olivat niin herkullisia. (Kiinnitä huomiota imperfektiin, vain appelsiinisuklaata on enää jäljellä). Olin hetken aikaa seuraamassa esitystä, jossa näytettiin, kuinka saunassa voi tehdä ruokaa! Aika kiinnostavaa, mutta mun pitäisi ensin vuokrata asunto, jossa on sauna, jotta niistä vinkeistä hyötyisin ;) Kaikkea sitä keksitäänkin ja se on hyvä se!


                Lähikuva taiteellisesta Muusa-logosta, jonka eräs muusalainen on suunnitellut! ;)


Kaiken kaikkiaan viikonloppu on ollut ohjelmantäyteinen ja onnistuin olemaan lukematta tenttikirjoja juuri ollenkaan....Mutta aloitin kirjoittamaan jotain, mistä olen hyvin ylpeä. Pitkä projekti edessä, mutta aion tehdä sen! Nyt alan valmistautumaan henkisesti huomista puheviestinnän harjoituskurssia varten, jossa joudun varmasti mukavuusalueeni ulkopuolelle. Mutta missään ei voi kehittyä, jos ei anna itselleen mahdollisuutta!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti