torstai 18. kesäkuuta 2015

Sade+räntä=Suomen juhannus

Tänään monet raatavat töissä viimeistä päivää ennen pitkää viikonloppua, jonka juhannus heille suo. Oma juhannukseni menee töissä, mutta työpäivät ovat lyhyitä ja helppoja, joten se passaa paremmin kuin hyvin. Olisi niin ihanaa, jos perheellämme olisi mökki, jonne yhdessä käpertyisimme grillaamaan, saunomaan ja tekemään kaikkea mukavaa, mitä sadepäivinä voisi tehdä. Sillä todennäköisesti tänäkin juhannuksena sataa. Vettä ja/tai räntää.

Mulle juhannus on vähän niinkuin vappu: se tulee ja menee, that´s it. Suunnitelmat jäävät aina viime hetkeen. Lopulta se ei eroakaan muista rennoista viikonlopuista. Toisaalta, olen jo suunnitellut syöväni suklaapähkinöitä oikein luvan kanssa, niin tarvitsenko muita pläänejä? Tuskin ;) Tänään menen kirjastoon, joten lukemistakin tulee riittämään.


Viettäkää hauska juhannus, älkää hukkuko, älkääkä antako ystäviennekään tehdä niin. Ajattelin lopuksi vielä kirjoittaa, että ehkä voisimme kuitenkin olla optimistisempia juhannussäiden suhteen, mutta sitten vilkaisin ulos ikkunasta; toivottavasti grillauspaikoissanne on katos.

<3:lla Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti