sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Terveiset tuulisesta Vaasasta!

Matkustin Vaasaan pari päivää sitten. Vietän täällä kesän kotikotona äidin patojen ääressä, koska sainkin täältä kesätöitä. Kaipaan jo Turkua ja ystäviäni. Onneksi Vaasa on kuitenkin aurinkoinen kesäkaupunki ja onhan se tavallaan nostalgista olla taas täällä sitten lukioaikojen jälkeen. Mutta samalla juuri se tekee tästä ahdistavaa. Muistan, kuinka kipeästi minun oli nimenomaan päästävä pois täältä lukion loputtua. Mutta nyt tilanne on eri, ja olen täällä vain kesän. Sitten palaan Turkuun. Ja ehkä ehdin käydä Turussa kääntymässä jossain vaiheessa.

Eilen olin ahkera ja siivosin kotiamme. Pesin kauttaaltaan yläkerran wc:n, imuroin huushollimme ja pesin lattiat. Olin koko päivän lämpimissä sisätiloissa, koska ulkona tuuli ja satoi niin vimmatusti. Katsoin viidestä eteenpäin tullutta LiveAid-hyväntekeväisyyskonserttia ja se oli ihan mieletön!! Uskomattoman upeaa, miten tuhannet vapaaehtoiset saivat niin mahtavan shown pystyyn ja lastensairaalalle saatiin kerättyä yli kaksi miljoonaa euroa. Hyvä Suomi! Niin hienoa, miten Suomeen ollaan tekemässä maailman parhainta lastensairaalaa.

Tämä päivä on chillailua, ehkä siivoilen vähän kellarikerrostamme, mutta muuten keräilen voimia huomista työpäivää varten. Huomasin tänään, että habani on kasvanut viikon sisään oikein hienosti johtuen viikko sitten raahaamista muuttotavaroista ees taas, ja perjantaina kantamistani painavista matkalaukuista. Niskani on ihan jumissa. Mutta hauikset ovat kasvaneet, se on pääasia. Pitää kai sisällyttää inhoamani punnerrukset treeniohjelmaan, etteivät ne katoa varkain, vaikka sillä tavalla ehkä tulivatkin ;)

Huomenna tosiaan lampsin töihin. Siivoan Omenahotellissa, jonne siskoni sai minut hommattua, koska hän on siellä töissä tanssijuttujensa ohessa. Siskoni perehdyttää minut, siitä tulee kivaa. Loppuviikko onkin sitten vielä vapaata, koska uusi työlista, jossa minäkin olen mukana, astuu kehiin vasta 15.6. Toivon paljon töitä, jotta voin ensi lukuvuoden keskittyä rauhassa opintoihini. Tämä työ on mukavaa vastapainoa teoreettiselle opiskelulle, ihan tervetullutta vaihtelua siis. Odotan, että homma pyörähtää kunnolla käyntiin, ja että saan pitkien duunipäivien jälkeen vain istahtaa rauhassa kirjastoon lukemaan. Ja ennenkaikkea odotan laatuaikaa Suvi-siskon kanssa, odotan kaikkea kivaa, mitä vielä teemme yhdessä. Kaikkea hullua. Näemme koko ajan vain harvemmin ja harvemmin, joten tästä otetaan kyllä kaikki irti, kun olemme koko kesän samalla paikkakunnalla <3


Nyt etsin jostain kauratyynyn, jolla voin helpottaa niskakipuani. Tai ehkä teen ruokaa ensin. Ihanaa sunnuntaita kaikille, ladatkaa akkuja uutta viikkoa varten!

<3:lla Nora

2 kommenttia:

  1. Pidähän kivaa Vaasassa ja muista rentoutua töiden ohella! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, pidän hauskaa ja yritän rentoutua tarpeeksi :) Täällä tekemiset ovat mukavaa vaihtelua elämälleni Turussa. Ja muista säkin levätä opiskeluiltasi riittävästi <3

    VastaaPoista