perjantai 24. heinäkuuta 2015

Jos joskus

Jos joskus et jaksa, se on vain silloin. Voimasi palaavat vielä. Teen kaikkeni, että ne palaavat. Olemuksestasi poismennyt ilo tulee takaisin. Ehkä tarvitset lepoa ja hiljaisuutta. Ehkä hetken rauhaa. Ajatuksesi sekoittuvat melussa. Ajatuksesi sekoittuvat paikassa, jota et tunnista enää kodiksesi. Se on jo omiaan murtamaan palan, kun huomaa, että asiat ovat toisin. Ne ovat muuttuneet siten, miten et olisi halunnut niiden muuttuvan.

Kun uskaltaa elää, pakostakin joskus väsyy. Mutta sinun ei tarvitse nukahtaa yksin. Sinua ajatellaan koko ajan ja toivotaan, että otat yhteyttä, kun taas jaksat. Saat oman rauhan, kun sitä tarvitset. Oman ajan käsitellä menneisyydessä tapahtuneita asioita. Ja rakas muista, ne ovat menneitä. Taaksejääneitä asioita, joista olet kulkenut eteenpäin.

Vaikka nyt olisit hetken paikoillasi, jonain päivänä jatkat taas kulkemista. Nyt on tärkeää pysähtyä, jotta tiedät, mihin suuntaan edetä tulevaisuudessa. Mieti, mikä on itsellesi parasta. Lähde aina siitä. Äläkä mieti liian pitkälle tulevaisuuteen, keskity ensiksi vaikka huomiseen.

Jos se joskus on nyt, ja olet vain väsynyt, anna itsellesi lupa hengähtää. Ota taukoa kaikesta. Koskaan ei saa olla niin kiire, ettei ehdi kuunnella itseään. Itke kaikki kyyneleesi, eivät ne ole pelkästään pahasta. Ehkä tarvitset niitä puhdistuaksesi ja uudistuaksesi. Kaiken kokemasi jälkeen olet taas entistä vahvempi. Lupaan sen.

Ja kaikkein tärkeintä Sinun on muistaa, että olen aina Sinua varten. Koskaan en käännä selkääni, enkä ignooraa Sinua. Ikinä en jätä Sinua yksin. Muista se. Muistathan sen oikeasti?


(Omistettu ystävälle)

<3:lla Nora

2 kommenttia:

  1. Kiitos. Olet parasta mitä ihminen voi ikinä saada rinnalleen. Kiitos että kuuntelet ja otst kopin kun itse jaksa. Kiitos kaikesta - jälleen kerran. T. Tiedät kyllä kuka

    VastaaPoista