sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

What a week.

Olen onnellinen, että tänään on tämän viikon viimeinen ilta. Viikko on ollut kiireinen ja tapahtumarikas. Kiireinen töiden vuoksi, joita on ollut paljon, mistä olen tietenkin kiitollinen. Tulin tänne tekemään töitä, joten hienoa, että myös saan tehdä niitä. Huomenna menen vielä aikaisin aamulla duuniin ja sitten mulla on kaksi päivää vapaata.

Tällä viikolla kävin tekemässä Tampereelle päiväreissun äitini, siskoni Suvin ja pikkuveljeni Franssin kanssa, kun Ikeaan oli päästävä. Mun hankintalistalla oli vain kuorimaveitsi ja se piti. Mitään muuta en äidiltä pyytänyt ;) Samalla näin ystävääni Siiriä ja tapasin myös hänen äitinsä. Harmi, ettemme ehtineet viettää enempää aikaa yhdessä, mutta parempi nähdä toinen edes vilaukselta kuin ei ollenkaan. Ja pakko näin keliaakikkona mainita, että matkalla Tampereelle pysähdyimme Kahvila-Ravintola Karhunpesään, jossa sain gluteenittoman itseleivotun kinkku-juusto-sämpylän. Ihan luxusta!

Eilinen oli ehkä yksi koko kesän tapahtumarikkaimmista päivistä. Aamulla menin duuniin, sen jälkeen suuntasimme Suvin kanssa Hippipiknikille ja siitä Fontanaan viettämään baari-iltaa lukioaikaisten ystäviemme seurassa. Oli ihan huippuhauskaa ja suurin osa yöstä taidettiin vaan tanssia. Vieläkin hymyilyttää, kun mietin iltaamme. Pitää ottaa uusiksi, ehkä Vaasan Taiteidenyönä, jolloin Fonaan on ilmainen sisäänpääsy ;)

Juuri tuollaisia hauskoja kokemuksia tarvitsee kesään, ja ylipäätään elämään, jotta jaksaa väsymyksen painamat päivät ja ne hetket, kun tuntuu, ettei elämässä ole mitään kivaa. On siinä. Paljon kaikkea hauskaa. Toki siitä hauskuudesta pitää maksaa, nimittäin tänään en kuvailisi oloani kovin pirteäksi. Mutta toisaalta se hyvä puoli tässäkin on, että tänään nukahdan takuulla nopeasti!

Ensi viikko olkoon ihan yhtä kiireinen kuin tämäkin, mutta vähän eri painotuksilla. Siivoustöitä on hieman vähemmän, kirjoittamista enemmän. Tuleva viikko tulee olemaan rauhallisin hetkeen, koska sitä seuraava viikko räjähtää jo nyt käsiin kaiken aikatauluttamisen suhteen, enkä halua edes ajatella sitä vielä. Onneksi kuitenkin tapahtuu vain kivoja asioita. Tänään siis aloitan hoitamaan nämä silmäpussit vex, jotta ne eivät jää pysyviksi, koska tulevina viikkoina mulla ei ole siihen aikaa.


Ihanaa viikkoa kaikille! Kuunnelkaa ja toteuttakaa itseänne <3

<3:lla Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti