tiistai 28. huhtikuuta 2015

CampusRun

Uh, mikä juoksu! Vain kilometri, mutta voi sitä oksennuksen ja veren makua suussa sen jälkeen! Ja sitä koko kehoa hajottavaa tunnetta, kun haukot kylmää ilmaa suoraan keuhkoihin, kun muuten et saa happea jatkaaksesi juoksua. Ja sitä mietettä juoksun jälkeen, että voitko juoda vettä vai tuleeko se ylös. Nämä kaikki tuntemukset siis yhden kilometrin jälkeen. Silti mulla oli superisti hauskaa!


CampusRun oli Turun yliopistolla järjestetty viestijuoksutapahtuma ti 28.4, jossa yhteen joukkueeseen oli kuuluttava 2-10 jäsentä. Jokainen jäsen juoksi kerrallaan vain kilometrin matkan. Ainejärjestöni Muusa kokosi omat rivinsä, ja lopulta meitä oli paikalla seitsemän juoksijaa. Kolme meistä juoksi kaksi kertaa, onneksi en lupautunut siihen, koska yksikin kierros oli ihan tarpeeksi. Syytän juoksun jälkeen tehdystä kuolemasta huonoa alkulämmittelyä sekä sitä, että lähdin juoksemaan ihan täysillä, koska matkahan oli vain yhden kilometrin. Joo. Ihan nyt ei kunto riittänyt....Tai riitti se, koska pystyin juoksemaan koko matkan täysillä, mutta sen jälkeen keuhkoissa ei ollut mikään miellyttävä tunne, eikä ole vieläkään. Mutta silti oli hauskaa!


Sovimme joukkueemme teemaksi vapun, eli oli puettava päälleen niin värikästä kuin mahdollista. Siksi hassut vaatteeni. Kisassa oli mahdollisuus osallistua tyylikategoriaan, ja se oli tarkoituksemme, mutta kaikki joukkueestamme eivät olleet valmistautuneet siihen, joten jätimme tyyliosion väliin. Oma tyylini meni vähän pinkkeilyksi but I´m still a rockstar ;)


Joukkueita taisi olla kaiken kaikkiaan 18, ja me olimme seitsemänsiä, niin ainakin kuulin. Olen ylpeä joukkueestamme, pistimme todella parasta! Ja mielestäni on hienoa, että lähdimme mukaan, vaikka kukaan ei mikään huippujuoksija olekaan. Kokemuksena todella miellyttävä, lukuunottamatta tiettyjä makuja suussa juoksun jälkeen, mutta ne unohtuvat nopeasti ;) Korkkasin vappuviikkoni käyntiin tällä tapahtumalla, ja olen jotenkin ihan super innoissani koko vapusta, kun on niin paljon kaikkea kivaa luvassa, ja on hienoa saada olla osallisena kaikissa tapahtumissa! Vielä pitäisi jaksaa muutamia esseitä väsätä, mutta viikonloppuna on sitten toivottavasti enemmän aikaa niihin hommiin!

Ihanaa VAPPUA kaikille, ihan pian se on jo täällä!!

<3:lla Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti